Salata de peste cu ceapa de apa(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 4759) Ceapa de apa se taie rondele si se pune intr-un vas, presarandu-se sare peste aceste rondele. Se lasa la macerat timp de 5 minute, dupa care se spala ceapa cu apa rece si se stoarce. In acest fel nici nu o sa mai simtiti gustul si mirosul de ceapa. Se adauga pestele marinat taiat bucati, maslinele fara samburi, mararul tocat, uleiul si otetul dupa gust.
Salata italiana cu sardele(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1389) Cartofii, morcovul si telina se fierb cu coaja in apa cu sare , se lasa la racit apoi se taie felii subtiri. Ceapa se taie fin, marul se taie cuburi mici. Legumele tocate se amesteca cu maioneza apoi se adauga masline verzi taiate, sardelele, sunca si salamul tocate. Se condimenteaza cu sare, piper si zeama de lamaie.
Salata de peste afumat (3)(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1529) Cartofii se fierb si se taie cubulete. Ceapa se taie solzisori si pestele cubulete. Se ameseca cu maioneza si se condimenteaza dupa gust. Se foloseste maioneza mai acrisoara sau zeama de lamaie.
Salata cu ton si ou(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1470) Intr-un vas mare, amesteca salata taiata, ceapa, castravetele, rosiile, tonul si ouale.
Intr-un alt vas, amesteca patrunjelul, usturoiul, zeama de lamaie, uleiul de masline, sarea, piperul si menta. Toarna sosul astfel obtinut peste compozitia din primul vas si amesteca.